Tech

Mësohet çmimi i Samsung s10

Mësohet çmimi i Samsung s10
 

Për të gjithë adhuruesit e smarphonëve më në fund Samsung zbuloi çmimet për modelet “Samsung s10”.

Smarphonët e Samsung raportohet se do të kenë 6 dhe 8GB RAM.