Tech

BE-ja kërkon nga Facebooku, Google dhe Twitteri të luftojnë lajmet e rreme

Foto: Ilustrim
 

Bashkimi Evropian ka kërkuar nga kompanitë Facebook, Google dhe Twitter të bëjnë më shumë në luftën kundër lajmeve të rreme.

Apeli vjen në prag të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian.