Tech

Facebooku me veçori për peticione

Facebooku me veçori për peticione
 

Facebooku të hënën pritet të lansojë një veçori të re që do të quhet “Aksionet për komunitet”, e cila do të lejojë përdoruesit të ngrenë peticione për gjërat që duan të ndodhin në komunitet.

Sipas “TechCrunch”, veçoria do të dalë fillimisht në SHBA ku do të mundësohet ngritja e ndonjë peticioni, etiketimi i zyrtarëve publikë apo organizatave, dhe të kërkohet nga miqtë të përkrahin kauzën e tyre.