Tech

CES sjell veçoritë më të reja teknologjike

CES sjell veçoritë më të reja teknologjike
 

“Consumer Electronics Show” është afër nisjes. Panairi i madh i teknologjisë do të nisë më 8 janar dhe do të zgjasë tri ditë.

Në Los Angeles, panairi i përvitshëm sivjet pritet të ketë disa pika kyçe ku do të fokusohen lansimet e prezantimet.