Tech

Huawei P Smart 2019 vjen me 3GB RAM

Huawei P Smart 2019 vjen me 3GB RAM
 

Huawei P Smart (2019) do të jetë modeli i ri dhe më i volitshëm i kompanisë kineze me sistemin Android.

Modeli, i emërtuar Huawei POT-LX1, ishte shfaqur në Geekbench me softuerin Android 9 Pie dhe 3GB RAM.