Tech

Microsofti punon në shfletuesin e ri Chrome që do të zëvendësojë Edgen

Microsofti punon në shfletuesin e ri Chrome që do të zëvendësojë Edgen

Tre vite pasi erdhi në Windows 10, shfletuesi Microsoft Edge është pasuruar me shumë funksionalitete dhe tregoi disa rezultate statistikore inkurajuese, megjithatë nuk ka arritur të marrë vëmendje nga konkurrenca.

Windows Central raportoi se gjiganti i teknologjisë, Microsoft, ka vendosur të hequr dorë përgjithnjë nga shfletuesi e kompanisë në favor të një shfletuesit “Chromium”, kodi burimi i hapur i cili gjendet pas shfletuesit Chrome, Brave, Amazon Silk madje edhe Opera.