Tech

Shfaqet përsëri Pixel 3 Lite, krahas Pixel 3 kësaj radhe

Shfaqet përsëri Pixel 3 Lite, krahas Pixel 3 kësaj radhe

Edhe pse më parë është deklaruar se do të fokusohet vetëm në prodhimin e smartfonëve të teknologjisë së fundit, gjiganti i kërkimit Google tani është duke punuar në versionin e Pixel 3 në kategorinë e mesme.

Pajisja e re, me emrin kodues ‘Sargo’, është shfaqur javën e kaluar për herë të parë dhe që atëherë kemi parë vetëm shembujt e kamerës, transmeton Koha.net.