Tech

Google Maps lanson funksionin e mesazheve

Google Maps lanson funksionin e mesazheve
 

Vitin e kaluar Google lançoi një funksion ku përdoruesit mund të dërgonin mesazhe bizneseve përmes profileve të tyre në Google.

Tashmë ky funksion do të integrohet në aplikacionin e hartave Google Maps. Çdo mesazh që keni dërguar tek bizneset do të shfaqet në Google Maps për iOS dhe Android.