Tech

Apple patenton iPhonen me kamerë nën ekran

Apple patenton iPhonen me kamerë nën ekran

Së fundmi, patëm mundësinë të shohim disa patente të Samsungut, LG-së, Huaweit dhe Oppos, të cilat kanë të bëjnë me smartfonët me tërë sipërfaqen me ekran dhe me kamerën e përparme të vendosur nën ekran.

Por çfarë ka bërë Apple në këtë drejtim. A dëshiron kjo kompani të bëhet pjesë e kësaj konkurrence?