Tech

Skype vjen me dizajn dhe funksione të reja

Skype vjen me dizajn dhe funksione të reja

Softueri i njohur për telekomunikim i Microsoftit, Skype, është përditësuar dhe tani vjen me dizajn të ri dhe funksione të reja.

Ditën e djeshme Microsoft lansoi versionin e ri të Skypet për Ueb. Ky version sjell më pranë aplikacione mobile me versionin desktop dhe atë ueb.