Dhuna në familje 7

Dhuna

Afro një mijë raste të dhunës për katër muaj

Kronikë 14 maj 2024 19:59

Afro 1 mijë raste të dhunës në familje janë raportuar në katër muajt e parë të këtij viti. Gjatë raportimit...

Viktima

Shtatë raste të dhunës në familje brenda 24 orëve, dy të dyshuar në mbajtje

Kronikë 26 prill 2024 19:28

Në 24 orët e fundit në Policinë e Kosovës janë raportuar shtatë raste të dhunës në familje ku të gjitha...

Albulena Haxhiu

Haxhiu: Komunat të kryejnë obligimet, të paguajnë qiratë e shpenzimet për të mbijetuarat e dhunës

Arbëri 23 prill 2024 18:08

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në cilësinë e koordinatores kombëtare kundër dhunës në familje, dhunës ndaj grave dhe dhunës me...

Dhuna

Dënimet e buta për burrat dhunues, dështim i gjyqësorit

Arbëri 19 prill 2024 19:48

Për dënime të buta dhe për mungesë konsistence dëshmojnë vendimet e gjykatave për rastet e dhunës në familje. Këshilli Gjyqësor...

Jehona Lushaku - Sadriu

Nxënësve në Prishtinë u ligjërohet kundër dhunës në baza gjinore

Arbëri 19 prill 2024 09:40

Të premten nxënësve në shkollat e ciklit të mesëm të ultë dhe të mesëm të lartë në Prishtinë, u është...

Stema e Policise se Kosoves

Doli për të ngrënë iftar me kolegë, bashkëshorti nuk e lë të hyjë në shtëpi

Kronikë 31 mars 2024 11:36

Një grua nuk është lejuar të hyjë në shtëpi nga bashkëshorti të shtunën në Pejë, pasi ka dalë për të...

Foto ilustrim

Gjashtë raste të dhunës në familje, pesë nga të dyshuarit dërgohen në mbajtje

Kronikë 29 mars 2024 10:39

Të paktën gjashtë raste të dhunës në familje janë regjistruar në raportin e fundit 24-orësh të Policisë.Dy prej rasteve kanë...