Sport

Arbitrat e përhershëm në ndeshjen Peja – Prishtina

Se Liga Ballkanike thuajse ka humbur kuptimin dëshmon fakti që të gjitha ndeshjet e skuadrave kosovare i drejton arbitri nga Mali i Zi, Ognjen Jokiq.

Ai po e drejton edhe ndeshjen në Gjakovë, aktualisht të ndërprerë.

Arbitri Jokiq po asistohet nga Sava Cetkoviq dhe Stefan Vukoviq.