Sport

Faqja zyrtare e ATP-së paraqet flamurin “Autochthonous”

Foto: ATP
 

Gjatë ditës së sotme faqja zyrtare e Federatës Botërore të Tenisit (ATP) në Facebook, të cilën e përcjellin mbi tre milionë njerëz, në fotografinë e profilit ka paraqitur flamurin e Shqipërisë me figurat e Ismail Qemalit e Isa Boletinit, flamur që u shfaq me dron në ndeshjen mes Serbisë dhe Shqipërisë në vitin 2014.

Mbi fotografinë e postuar në faqen zyrtare të ATP-së, është uruar edhe festa e 28 nëntorit, në gjuhën angleze.