Sport

Prishtina nuk do ta votojë Draftstatutin e FFK-së

 

Prishtina është klubi i radhës që ka paraqitur vërejtjet në Draftstatutin e FFK-së. Përmes një komunikate të lëshuar të mërkurën, Prishtina ka njoftuar se nuk do ta votoj Draftstatutin e FFK-së, për të cilin do të votohet në Kuvendin e Jashtëzakonshëm të FFK-së, të premten.

Sipas Prishtinës, i gjithë procesi i përgatitjes dhe draftimi është karakterizuar me parregullsi, mungesë transparencë, si dhe mungesë të konsultimeve me klube. Prishtina ka bërë thirrje që të mos votohet Draftsatuti i FFK-së.