Sport

Weghorst, i përkryer në Botëror

Foto: AP
 

Wout Weghorst ka saktësi 100% të konvertimit të golave në karrierën e tij në Kupë të Botës.

Ai ka dy gjuajtje në drejtim të portës dhe dy gola të realizuar.