Sport

Si e vlerësoi gazeta zvicerane paraqitjen e Xhakës dhe Shaqirit

 

Granit Xhaka është vlerësuar me notën më të lartë në ekipin e Zvicrës për ndeshjen me Portugalinë.

Gazeta e madhe zvicerane, 20 Minuten, e ka vlerësuar Xhakën me notën katër. Ishte i vetmi lojtar i Zvicrës që mori notë katër, që është “performancë e mirë”.