Sport

Prezantohet programi “Kosova, shtet i xhudos”

 

“Kosova, shtet i xhudos”, është projekti i Qeverisë së Kosovës, i cili është prezantuar të premten në Lapidariumin e Muzeut Kombëtar të Kosovës.

Kryeministri Albin Kurti dhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, ishin të pranishëm në ceremoni dhe e bënë prezantimin e këtij projekti. Të pranishëm ishin edhe shumë zyrtarë qeveritarë, përfaqësues të Federatës së Xhudos së Kosovës dhe xhudistët elitarë të Kosovës.