Sport

Trepça zëvendëson njërin prej të huajve

 

Klubi i basketbollit Trepça ka zëvendësuar njërin prej lojtarëve të huaj ende pa nisur edicioni. Jahsim Floyd është i lënduar dhe nuk do të bashkohet me mitrovicasit, ndërsa në vend të tij Trepça ka angazhuar kanadezin Elijah Ifejeh.

Ifeje do të mbulojë pozitat katër e pesë, ndërsa është i gjatë 205 centimetra.