Sport

Alaudin Suma i fundit në Lojërat Mesdhetare

 

Alaudin Suma ka mbetur i fundit në hedhje të diskut në Lojërat Mesdhetare. Suma garoi të dielën mbrëma dhe kishte hedhje larg prej atyre që kërkohen për të shmangur pozitat e fundit.

Në hedhje të diskut garuan 14 garues.