Sport

Lojërat Mesdhetare përfundojnë edhe për gjimnastin Elvis Çitaku

Elvis Çitaku - Lojerat Mesdhetare
 

Një tjetër sportist i Kosovës ka përfunduar garimin në Lojërat Mesdhetare pa ndonjë sukses kulmor. Të hënën ka garuar gjimnasti Elvis Çitaku që u paraqit në dy disiplina të gjimnastikës artistike.

Ai garoi në kërcim të kalit gjimnastikor dhe në parter, përkatësisht dysheme.