Sport

Në mungesë të stadiumit të dytë, UEFA ua ndërron vendin dhe datat e ndeshjeve ekipeve kosovare

 

Drita, Llapi dhe Gjilani kishin një të përbashkët të martën në tërheqje të shortit për rundin e parë kualifikues të Ligës së Konferencës. Tri skuadrave kosovare u ra t’i luanin ndeshjet e kthimit në të njëjtën ditë, në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Në mungesë të stadiumit të dytë të licencuar nga UEFA në Kosovë, Konfederata Evropiane e Futbollit (UEFA) ndërhyri duke ndryshuar vendin dhe datat e ndeshjeve. UEFA, ndër të tjera, vendosi që Gjilani të jetë vendas në ndeshjen e parë e jo në atë të kthimit.