Sport

Drag Race I, shpallen fituesit në tri klasa

 

Të shtunën, kanë përfunduar garat në tri klasa të Drag Race, në të cilat edhe është bërë shpallja e fituesve, derisa pjesa më interesante, atëherë kur në shteg do të jenë veturat më të shpejta, ka mbetur për t’u zhvilluar të dielën.

Të shtunën janë kryer procedurat e zakonshme, duke filluar nga pajisja me numra, verifikimi i dokumentacionit, kontrolli teknik, brifingu me garues e lëshimet e lira, si dhe garat zyrtare në klasat 16, 15.