Sport

Gjokoviq me pecetë në dorë vallëzon me këngën ofenduese për Kosovën

 

Tenisti serb Novak Gjokoviq po qëndron në Budva dhe aty do t’i ndahet mirënjohja qytetar nderi i Budvës.

Ceremonia mbahet sot, por një natë më parë tenisti ka qëndruar në një nga restorantet e Budvës për t’u çlodhur e shijuar muzikën. Gjokoviq qëndroi në restorantin që është në pronësi të kryetarit të Budvës, Marko Careviq.