Sport

Moggi e kishte menduar vetëvrasjen

 

Në pranverën e vitit 2006, futbolli italian u lëkund nga një skandal shumë i madh që zbuloi se Juventusi, bashkë me disa klube tjera të Serie A, kishin ndikim në rregullimin e disa ndeshjeve, nëpërmjet gjyqtarëve të atyre dueleve.

Ky skandal u emërua “Calciopoli”, ndërsa Juventusit ia hoqi dy tituj të ligës dhe e largoi nga elita e futbollit italian.