Sport

Makolli, talenti që po rritet te Malmo në Suedi

Një talent kosovar, që vlerësohet shumë, po rritet në futbollin e Suedisë.

 

Një talent kosovar, që vlerësohet shumë, po rritet në futbollin e Suedisë.

Elison Makolli është një prej lojtarëve që vlerësohet me të ardhme të ndritur. Mediat suedeze shkruajnë se ai është në mesin e 22 yjeve që mund të llogarisë Suedia në të ardhmen. Makolli është 16-vjeçar dhe luan vazhdimisht me skuadrat e grupmoshave te Malmo. Thirret vazhdimisht edhe nga ekipet zinxhirë të Suedisë.