Sport

Pavarësimi i futbollit kosovar – rrëfimi i Skënder Selmanit

E hapi derën e stadiumit të Flamurtarit pas gati 30 vjetësh. Këtë e bëri në prag të 30-vjetorit të pavarësimit të futbollit kosovar. Pikërisht në këtë arenë të futbollit në kryeqytet, ishte luajtur ndeshja e parë e futbollit të pavarur të Kosovës ndërmjet Flamurtarit dhe Prishtinës, në vitin 1991.

 

E hapi derën e stadiumit të Flamurtarit pas gati 30 vjetësh. Këtë e bëri në prag të 30-vjetorit të pavarësimit të futbollit kosovar. Pikërisht në këtë arenë të futbollit në kryeqytet, ishte luajtur ndeshja e parë e futbollit të pavarur të Kosovës ndërmjet Flamurtarit dhe Prishtinës, në vitin 1991.

Për atë periudhë të lavdishme flet Skënder Selmani, anëtar i Kryesisë së parë të Federatës së Futbollit të Kosovës dhe kontribuues i madh i futbollit kosovar në fillim të viteve nëntëdhjeta.