Sport

Zumberi ka synime të mëdha me Hamburgun

 

Valon Zumberi pret që të bëjë hapin e madh në karrierë. Mbrojtësi kosovar, që është pjesë e grupmoshave të reja te klubi gjerman Hamburg, ka vazhduar kontratën edhe për dy vjet.

Paraqitjet e mira me U19 dhe U21 të klubit gjerman kanë bërë që Hamburgu t'i ofrojë kontratë të re mbrojtësit.