Sport

Ibrahimi merr ftesë për Lojërat Olimpike

 

Shenjëtari Drilon Ibrahimi është sportisti i parë që ka marrë ftesë për ta përfaqësuar Kosovën në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”, që nisin më 23 korrik dhe përfundojnë më 8 gusht.

Kërkesën për të marrë pjesë në Tokio ia ka aprovuar Komisioni trepalësh.