Sport

Udhëheqësit e Superligës të gatshëm të bisedojnë me UEFA-n

Udhëheqësit e Superligës të gatshëm të bisedojnë me UEFA-n
 

Sekretari i përgjithshëm i Superligës Evropiane, Anas Laghrari ka thënë se është i gatshëm të ulet dhe të bisedojë me UEFA-n për të gjetur një zgjidhje. Por, nëse nuk ka zgjidhje, ai ka thënë se është i vendosur që Superliga Evropiane t’i nisë garat pas pesë muajsh.

“Ne jemi gati të ulemi rreth një tavoline me UEFA-n, sepse ne kërkojmë vetëm një dialog. Në rast mosmarrëveshjeje? Gjithçka mund të fillojë brenda pesë muajsh”, ka thënë Laghrari në një intervistë për gazetën e madhe franceze “Le Parisien”.