Sport

Armend Budima zgjidhet kryetar i Federatës së shahut

Armend Budima zgjidhet kryetar i Federatës së shahut
 

Ish-kampioni, Armend Budima, anëtar KSH “Dardania” dhe i ish-kampionit “Expik”-u, është zgjedhur kryetar i ri i Federatës së shahut të Kosovës.

Kuvendi i rregullt zgjedhor i Federatës së shahut të Kosovës u mbajt sot në ambientet e Federatës së shahut në sallën e sportit “Adem Jashari” në Prishtinë, ku me shumicë votash u shpall kryetar Armend Budima, derisa kandidatë të tjerë ishin Faik Shatrin dhe Shehrije Gerbeshin.