Sport

Bashkimi angazhon qendrën Oleka

Bashkimi angazhon qendrën Oleka
Foto: AP
 

KB Bashkimi nga Prizreni ka arritur marrëveshje me basketbollistin Obinna Oleka që do të jetë pjesë e klubit deri në fund të sezonit.

Bashkimi të shtunën ka njoftuar për angazhimin e basketbollistit të gjatë 203 centimetra që luan në pozitat 4 dhe 5.