Sport

Amerikania Tolefree do ta udhëheqë lojën e Kosovës, afrohen edhe dy shqiptarë nga Maqedonia e Veriut

Amerikania Tolefree do ta udhëheqë lojën e Kosovës, afrohen edhe dy shqiptarë nga Maqedonia e Veriut

Përfaqësueset e Kosovës në basketboll vazhdojnë të përballen me mungesë të lojtarëve. Për këtë arsye, i domosdoshëm mbetet natyralizimi i basketbollistëve, pra afrimi i lojtarëve nga vendet tjera.

Vitin e ardhshëm për herë të parë do të garojë në skenën evropiane Përfaqësuesja A e Kosovës në basketboll për femra. Dhe bartëse do të jetë një lojtare amerikane, e natyralizuar nga Kosova. Edhe në përfaqësuesen e basketbollistëve do të vazhdojë procesi i natyralizimit. Ndonjë amerikan do të shtohet në ekip, por po afrohen edhe basketbollistë shqiptarë, shkruan KOHA.