Sport

UEFA lejon kthimin e tifozëve në tribuna

UEFA lejon kthimin e tifozëve në tribuna
Foto: Reuters

Tifozët do të lejohen të kthehen në stadium në ndeshjen e për klube dhe të kombëtareve, duke filluar nga java e ardhshme me ndeshjet e përfaqësueseve, ka konfirmuar UEFA.

Stadiumet do të lejohen të mbushen 30 për qind e kapacitetit, dhe do të rihapen vetëm aty ku e lejon ligji vendor.