Sport

Gjilani testohet në Kukës për COVID-19

Gjilani testohet në Kukës për COVID-19

Shend Kelmendi është kthyer në Kosovë vetëm të martën në orën e vona. Futbollisti i Gjilanit ishte i karantinuar në San Marino, pasi doli pozitiv para ndeshje me Tre Pennen, të cilën gjilanasit e fituan me rezultatin 3:1.

Kelmendi nuk ishte lejuar të kthehej në Kosovë me ekipin, për shkak se është dashur të izolohet. Ai kishte rezultuar pozitiv në testin e parë që e kishte bërë në Kosovë me Gjilanin, kurse më pas ishte testuar tri herë dhe në të tri rastet kishte dalë negativ, kanë njoftuar nga klubi gjilanas.