Sport

FBK-ja do ta rishqyrtojë vendimin për Feronikelin e Lipjanin

FBK-ja do ta rishqyrtojë vendimin për Feronikelin e Lipjanin

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) do të marrë në konsideratë rishqyrtimin e vendimit të javës së shkuar, me të cilin e largoi Feronikelin dhe Lipjanin nga Superliga.

Në fakt, në rend të ditës në mbledhjen e ardhshme të Bordit të FBK-së, do të jetë rishqyrtimi i këtij vendimi pas ankesave të Feronikelit dhe Lipjanit.