Sport

“Sporti Total” me telashet e klubeve të futbollit dhe intervista ekskluzive

“Sporti Total” me telashet e klubeve të futbollit dhe intervista ekskluzive
 

Klubet e futbollit në Kosovë kanë nisur në distancë kritikat ndaj kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, për ndarjen e mjeteve financiare të dedikuara për klube.

Sipas zyrtarëve të klubeve, shpërndarja e mjeteve nuk është bërë në mënyrë të drejtë nga FFK-ja, me klubet e Llapit e Trepçës ’89 më të zëshmet në akuza ndaj FFK-së dhe kryetarit Ademi.