Sport

MKRS-ja nënshkruan memorandumet me KOK-un dhe me federatat e sporteve kolektive

MKRS-ja nënshkruan memorandumet me KOK-un dhe me federatat e sporteve kolektive

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në detyrë, Vlora Dumoshi ka nënshkruar të hënën memorandumet e bashkëpunimit me Komitetin Olimpik të Kosovës dhe me katër federatat e mëdha të sporteve kolektive.

Kjo bënë të mundur që KOK-u dhe FFK-ja, FBK-ja, FHK-ja dhe FVK-ja të marrin paratë që u takojnë nga shteti, në bazë të rregullores së kategorizimit. MKRS-ja ka premtuar se ditëve në vazhdim federatat do të kenë në xhirollogaritë e tyre mjetet që u takojnë.