Sport

Caktohet vlera e pikës për kategorizim

Foto: MKRS
 

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka nënshkruar sot dy vendime që kanë të bëjnë me mbështetjen financiare të federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëve.

Në vendimin për përkrahjen e federatave sipas kategorive u është caktuar vlera financiare e pikëve për sportet kolektive dhe individuale. Poentimi për sportet kolektive dhe individuale bëhet në katër grupe, A, B, C dhe D.