Sport

Kosovarët, në tentime të dëshpëruara për të blerë bileta për Kosovë-Angli

Njëkohësisht në telefona mobilë dhe në kompjuterë, qindra e mijëra kosovarë kanë tentuar të sigurojnë një biletë për ndeshjen Kosovë - Angli.

Shumica prej tyre kanë dështuar, pasi që ueb-faqja e kompanisë TiksAPP, sërish ka rënë në sistem, raporton KTV.