Sport

Futbollistët Avdyli një hap larg Osijekut

Futbollistët Avdyli një hap larg Osijekut

Juniorët e Trepçës ’89, Milot dhe Leart Avdyli, karrierën pritet ta vazhdojnë në Kroaci, te skuadra e Osijekut.

Në fakt, futbollistët në fjalë tashmë kanë arritur marrëveshje me Osijekun, por ekipit kroat nuk do t’i bashkohen deri në vitin e ardhshëm kur edhe do të mbushin 18 vjet.