Sport

Il Messaggero: Valon Berisha, heroi i Kosovës së vogël

 

Presitgjozia italiane Il Messaggero i ka kushtuar një shkrim, lojtarit të Lazios dhe Përfaqësueses së Kosovës, Valon Berishës.

Ata e kanë cilësuar Berishën si një hero i Kosovës së vogël, duke theksuar se me hyrjen e tij në lojë, loja e Kosovës ndryshoi për të mirë.