Sport

Zgjedhjet në federata sportive mbahen më 2020-ën, përfshihen edhe FFK-ja dhe FBK-ja

Foto: Koha
 

Federatat sportive të Kosovës në vitin 2020 do t’i nënshtrohen procesit zgjedhor.

Komiteti Olimpik i Kosovës nëpërmjet një përgjigje dhënë “Sportit në KTV”, ka njoftuar se zgjedhjet duhet të mbahen edhe në Federatën e Futbollit të Kosovës dhe atë të Basketbollit.