Sport

Përfaqësuesja në futsall kalon fazën e parë të kualifikimeve

Përfaqësuesja në futsall kalon fazën e parë të kualifikimeve

Përfaqësuesja e Kosovës në futsal ka kaluar grupin në fazën e parë kualifikuese për kampionatit Botëror të futsallit.

Kosova me dy fitore të arritura, ndaj Norvegjisë me rezultat 5-1, dhe Andorrës me rezultat 5-3, ka arritur të kualifikohet për në fazën e dytë kualifikuese drejt Kampionatit Botëror.