Sport

Rrugëtimi jo i dëshiruar i lojtarëve që bënë histori

Rrugëtimi jo i dëshiruar i lojtarëve që bënë histori

Ndonëse nuk u aktivizua, ndeshja e Kosovës me Haitin ishte e veçantë për futbollistin Shkodran Metaj. Ai vazhdon ta vlerësojë të veçantë 5 marsin e vitit 2014. Atë ditë në Mitrovicë u luajt takimi Kosova - Haiti që përfundoi pa gola.

Ajo ndeshje vlerësohet një pikë kthese në historinë e futbollit kosovar në përgjithësi, e përfaqësueses së Kosovës në veçanti. Ishte ndeshja e parë miqësore pasi FIFA kishte dhënë leje që Kosova të luante miqësore. Po niste një kapitull i ri që solli entuziazëm dhe të gjithë pjesëmarrësit vazhdojnë të ndihen krenarë që ishin në atë ngjarje historike, shkruan sot Koha Ditore.