SOT

Sporti që bën bashkë garën dhe argëtimin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Është një sport shumë i veçantë. Shpeshherë di të jetë argëtues dhe me plot emocion.

Për dallim nga sportet e tjera automobilistike, kartingu si aktivitet rekreativo-sportiv ofron shumë mundësi për t’i zhvilluar talentin dhe dëshirën që njerëzit kanë për të vozitur.