SOT

Joga te fëmijët, ndihmë për menaxhim të stresit

 

Bebja e lumtur, kobra, luftëtari paqësor e qenushi i entuziazmuar, janë vetëm disa nga pozitat që një grup fëmijësh po i praktikojnë.

Ora e jogës i ka bërë bashkë për të relaksuar mendjen dhe trupin, ani pse janë ende të vegjël në moshë.