Shpallje të pavlefshme

Kushtrim (Adem) Xhigoli shpall të pavlefshme diplomën bachelor të Kolegjit AAB të datës 8.4.2014 më numër të protokolit 168/414 dega Banka Financa dhe Kontabilitet Prishtinë.

Data e publikimit: 10.09.2020
Shpërndaje
Të tjera