Shpallje të pavlefshme

Ernesa Morina shpall të pavlefshme diplomën dhe certifikatën e notave SH.M. gjimnazi “Gjon Buzuku”, Prizren.

Data e publikimit: 09.09.2020
Shpërndaje
Të tjera