Shpallje të pavlefshme

Arbnora (Maliq) Behluli shpall të pavlefshme diplo­mën Baçelor, Fakulteti i Edukimit - Gjuhë dhe Le­tërsi angleze në Universi­te­tin “Ukshin Hoti”, Prizren.

Data e publikimit: 09.09.2020
Shpërndaje
Të tjera