Shpallje të pavlefshme

Fadil Limani shpall të pavlefshme dy deftesat e shkollës së mesme “Sami Frashëri” dhe dy dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme profesionale “Shtjefën Gjeqolli”.

Data e publikimit: 18.05.2021
Shpërndaje
Të tjera